Tüm İş Süreçlerinizi Tek Programda Topladık

tüm-is-sürecleriniz-tek-programda

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok kişi iş takibini dijital ortam yardımıyla yönetmeye başladı. Bundan dolayıdır ki takibini yaptığımız işlerin çoğunu tek bir elden yönetmek iş hayatımızın en önemli noktalarından biri haline geldi. Bulut tabanlı crm yazılımlar da bu durumlar için vazgeçilmezler arasında yer alıyor diyebiliriz. Bulut tabanlı sistemler ile birlikte iş takibinizi tek elden yönetmeniz oldukça kolay. Bunlar içerisinde de en kullanışlı olanlar ise crm yazılımlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

  • Görev ve iş takibinin yapılabildiği,
  • Müşterilerin takibinin sağlanabildiği,
  • Randevu verilip takibinin sürdürülebildiği,
  • Stok takibinin yapılabildiği,
  • Hazırlamış olduğunuz tekliflerin tek tuşla mail olarak gönderilebildiği,
  • Faturaların oluşturulabildiği,
  • Doküman yönetiminin yapılabildiği

sistemler olarak yer akmaktadırlar. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz modüller ile birlikte firmanızın işleyişini dijital bir ortam yardımı ile kolayca yönetebilmektesiniz.

Bunun haricinde CRM yazılımların en önemli özelliklerinden biri de birçok modülü içinde barındırmasıdır. Bu modüllerin başında ürün yönetimi, doküman yönetimi, görev ve iş yönetimi, randevu yönetimi, fatura yönetimi, aktivite kayıtları gelmektedir.

“Ürün yönetimi” modülü yardımı ile stok ve hizmetlerinizin takibini sağlayabilirsiniz. Depolarınızda ki stok durumunu kontrol edebilirsiniz. Örneğin A deposuna hangi tarihte kaç adet stok girişi olmuş, kaç adet stok çıkışı sağlanmış, depo da kalan stok miktarı ne kadardır bu bilgilere hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilmektesiniz.

“Doküman yönetimi” modülü program içerisinde saklamak istediğiniz dokümanlarınızı tutabileceğiniz geniş bir havuz sistemidir diyebiliriz. Kaydetmiş olduğunuz dokümanları doküman sistemi yardımı ile kolaylıkla program içerisinde bulabilirsiniz.

“Görev ve iş yönetimi modülü” yardımı ile departman bazında ve kişi bazında görev atamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Atamış olduğunuz görevlerin durumunu kontrol edebilirsiniz. Örneğin göreve başlandı mı, devam mı ediyor yoksa tamamlandı mı gibi. Böylelikle şirketiniz içerisinde ki iş süreçlerinizi sistematiğe dayandırarak takip etmiş olursunuz.

“Randevu yönetimi modülü” ile birlikte randevularınızı kayıt edebilir, randevularınızın takibini sağlayabilir, randevu takvimi yardımı ile planlanan, gerçekleşen ve iptal olan randevularınızı kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.

“Fatura yönetimi” ise müşterilerinize kesmiş olduğunuz satış faturalarını, size kesilen alış faturalarının takibini sağlayabildiğiniz oldukça ayrıntılı bir modüldür. Bu modül yardımı ile kesmiş olduğunuz faturalarınıza hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca fatura modülünde yer alan “Fatura Tasarımı” özelliği yardımı ile kendinize özgü tasarımlarınızı dizayn edebilirsiniz. Dizayn ettiğiniz fatura tasarımlarınızı müşterilerinize mail olarak anında iletebilirsiniz.

“Aktivite Kayıtları” şirketiniz içindeki tüm iletişim ağınızı yönetebileceğiniz şekilde tasarlanmış bir modüldür. Yapılan işlemlerin, tamamlanan görevlerin, gelen ve giden maillerin takibini sağlayabilirsiniz. Örneğin ekip arkadaşlarınızdan birinin ofiste olmadığını varsayalım. Çok önemli bir mail geldi ve cevap vermek durumundasınız. Bu nokta da aktivite kayıtları ekranı yardımı ile ekip arkadaşınıza gelen mailin kontrolünü sağlayarak maile cevap verebilirsiniz. Ayrıca şirket yetkilisi gün içerisinde aktivite kayıtlarına göz gezdirerek iş süreçleriyle ilgili olarak gerekli bilgiye sahip olur.

Crm yazılımlarının en önemli özelliklerinden biri de modüler yapıda olmasıdır. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz her modül kendi içerisinde temel bir yapı çerçevesinde kurgulanmıştır. Her modül için ayrı bir program almanıza gerek kalmadan tüm iş süreçlerinizi tek bir çatı altından toplayarak yönetebilirsiniz. Yani stok takibi için ayrı bir program, fatura kesmek için ayrı bir program, randevu takibi için ayrı bir program kullanmanıza gerek kalmamaktadır.

Evobulut programımızın demo sürümü için www.evobulut.com adresini ziyaret ederek 14 gün ücretsiz demo başvurusunda bulunabilirsiniz. Aklınıza takılan konular ve sorularınız için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları