Online Teklif Programı Kullanmanın Avantajları

Online Teklif Programı Kullanmanın Avantajları

Online teklif programları sayesinde vermiş ve almış olduğunuz teklifleri bilgisayar ortamında takip edebilir, iş yükünüzü hafifleterek verimliliğinizi artırabilirsiniz. Müşterilerinize vermiş olduğunuz teklifleri atlamadan, her hangi bir aksaklık yaşamadan kayıt altına alabilirsiniz.

Programın online alt yapısı sayesinde telefon, tablet ve bilgisayar aracılığıyla tekliflerinizin kontrolünü zaman veya mekan fark etmeksizin kolaylıkla yapabilirsiniz.

Tekliflerinizin durum takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Müşterilerinize vermiş olduğunuz teklifler üzerinden tekliflerinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Teklifinizi oluşturduktan sonra teklif durumu “Yeni Teklif” olarak, teklifinizin faturasını kestikten sonra ise teklifin durumunu “Kazanıldı” olarak otomatik olarak güncellenecektir. Teklifinizin durumuna göre filtreleme işlemi uygulayarak kolaylıkla teklif durum analizinizi yapabilirsiniz.

Teklif atamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Online teklif programı sayesinde verilen ve alınan teklifler üzerinden teklif atamalarını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Teklif ataması yapılacak kişinin seçimi sağlanıp teklif atama işlemini program yardımıyla gerçekleştirebilirsiniz. Atama işlemi gerçekleştirildikten sonra teklifin sahibine program yardımıyla bildirim gönderilecektir.

Böylelikle programı kullanan kişiler kendilerine yapılan teklif atamalarını kolaylıkla takip edebilirler. Sorumlu oldukları tekliflerin listesine kolaylıkla ulaşabilirler.

Teklif Takip Programında Faturalandırma Süreçlerinizi Takip Edebilirsiniz.

Bir ürünün satışını gerçekleştireceğiniz zaman satış sürecinizi hızlandırmak adına işe potansiyel müşterilerinize teklif vermekle başlayabilirsiniz. Verilen teklifi online teklif takip programı yardımıyla hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle satış aşamalarının ilk adımını tamamlamış olursunuz.

Verilen teklif üzerinden otomatik olarak sipariş, irsaliye ve fatura oluşturabilirsiniz. Vermiş olduğunuz teklif üzerinden ürünlerinizin satış sürecini tamamlamak adına otomatik olarak satış faturanızı program yardımıyla saniyeler içinde kesebilirsiniz. Dilerseniz e-fatura ve e-arşiv fatura ile satış sürecini tamamen online bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Tekliflerinizle ilgili raporlamalar alabilirsiniz.

Vermiş olduğunuz tekliflerinizin takibini sağlayabilmek adına online teklif programında yer alan teklif raporu işinizi oldukça kolaylaştırır. Teklif raporu yardımı ile vermiş olduğunuz tekliflerinizi, müşteri ve tarih bazında filtreleyerek analiz edebilirsiniz.

Tekliflerinizi mail olarak müşterilerinize anında gönderebilirsiniz.

Müşterilerinize vermiş olduğunuz tekliflerinizin tasarımlarını online teklif programı yardımıyla oluşturabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz tasarımlar üzerinden tek tuş yardımı ile tekliflerinizi mail olarak müşterilerinize anında gönderebilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları