Personel Konum Takibi ile İşyerinde Covid-19 Tedbirleri

covid-doneminde-personel-takibi

Fabrikalar, üretimhaneler, büyük ofisler ve çok sayıda çalışana sahip özel işyerlerinde personel hareketini takip etmenizi kolaylaştıran Personel Bilgi ve Konum Takip Sistemi, tüm dünyayı saran Covid-19 virüsüne karşı mücadelenizde şirketinizin yanınızda rol alıyor. Özellikle kalabalık ortamlarda temas ve bulaş riskini azaltmak ve olası bir durumda filyasyon uygulamasını hızlandırmak için, personelin iş yerindeki hareketliliği kaydedilerek gerekli durumlarda kolayca raporlanabiliyor.

Personel Konum Takibi Nasıl Yapılıyor?

Personel bilgi ve konum takip sistemi, tüm çalışanların cep telefonlarına yükleyecekleri bir uygulama ile entegre olarak çalışmaktadır. İşyerinde kullandığınız; yemekhane, depo, toplantı odası, dinlenme odası ya da lobi alanlarını sabit noktalar olarak, servis ya da nakliye araçlarınızı da hareketli noktalar olarak sisteme tanıtabilirsiniz.

Bu sayede; bu noktaları kullanan personellerinizin cep telefonlarına yükledikleri uygulama sayesinde sisteme ilettikleri konum tam olarak isimlendirilmiş olacaktır. Anlık olarak, toplantı odası ya da yemekhaneyi toplam kaç personelinizin kullandığını, hangi personellerinizin hangi birimde yan yana çalıştığını takip edebilirsiniz. Ayrıca gerek görülmesi halinde, bir personelin gün içerisinde kullandığı bütün bölümler de rapor halinde görüntülenebiliyor.

Firmanızda Personel Konum Takibi yapmak isterseniz Personel Takip Programını inceleyebilirsiniz..

Covid-19 Filyasyonunda Personel Konum Takip Sistemi Nasıl Kullanılır?

Şirketinizde çalışan personelinizin, ailesinde ya da kendisinde görülebilecek olası covid-19 virüsü nedeniyle, tüm diğer personellerinizin zorunlu karantina uygulamasına tabi tutulması gerekebilir. Bu durumda, kimlerin hasta kişi ya da kişiler ile temaslı olduğunun doğru belirlenmesi oldukça önemlidir. Personel konum ve bilgi takip sistemi ile karekod teknolojisi kullanılarak, personelin geriye dönük şirket içi tüm hareketliliği raporlanıp, yakın çalıştığı ve temasta bulunduğu kişiler kolaylıkla saptanabilir. Ayrıca kişinin, kendisini rahatsız hissetmesi durumunda, mobil uygulama üzerinden izin talebinde bulunması da mümkündür.

Sistemin verimli bir şekilde kullanılabilmesi için;

  • Tüm personelin, kişisel cep telefonlarına mobil uygulamayı yükleyerek gerekli izin ve ayarlamaları yapmaları,
  • Cep telefonlarını mümkün oldukça yanlarından ayırmamaları önemlidir.
  • Ayrıca personeliniz mobil uygulama ile;
  • İzin talepleri iletilebilir,
  • Bordro görüntüleme yapılabilir,
  • Üst yönetime iletilecek talep ve ricalar hızlı bir şekilde iletebilir.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları