Şirketler İş Yönetimini Nasıl Sürdürmelidir?

Şirketler İş Yönetimini Nasıl Sürdürmelidir?

Yaşantıda parçası olduğumuz şu dönemlerde yapay zekânın rolü git gide büyüyor. Ne kadar çok alternatifi ve özelliği olursa olsun temelde en büyük görev aslında biz insanlara düşüyor. Bir işletme sahibiyseniz görevlerinizle birlikte öncelikleriniz de sağlıklı bir formda ilerlemeli. Şirket yöneticisi olarak siz ne kadar verimli çalışırsanız firmanızın geleceği de o denli pozitif olur. Tabi en çok da çalışanlarınızın iş alanında mutlu ve istekli olmasını sağlamalısınız. Ne de olsa çalışan mutlu ve verimli olduğunda bunları kuruma da yansıtacaktır. Böylelikle ortaya çıkan insan gücü ile başarıya ulaşmanız mümkün olacaktır. Şirketiniz adına en sağlıklı bu şekilde daha ileriye yönelik hareket edebilirsiniz.

Peki, siz şirket yöneticisi olarak çalışanlarınızı nasıl memnun edebilir ve bunda ne kadar etkili olabilirsiniz?

Tam bu noktada size yardımcı olabilecek bir sistem tanıyoruz! Siz de tanışmak ister misiniz?

Siz düşünürken gelin biz size bu sistemin birkaç faydalı niteliğinden bahsedelim…

Evobulut’a merhaba deyin!

Evobulut ile firmanızı tek bir sanal çatı altında toplayabilirsiniz. CRM Bulut sistemi sayesinde firmanız adına iş süreçleri, personel görevleri ve daha birçok yönetimi istediğiniz zaman istediğiniz yer ve cihazdan yapabilirsiniz.

İşte sözünü açtığımız, personel ilişkilerinizde yardımcı olacak Bulut yazılımı özelliklerinden en etkilileri;

Görev ve İş Yönetimi:

Evobulut’un Görev ve iş yönetim modülü sayesinde firmanızda yapılacak tüm işleri takip edebilirsiniz. Personellerinize görevler atayabilir ve görev durumlarına göre raporlar alarak firmanızın iş akışlarını yönetebilirsiniz.

Firmanızda günlük yapmanız gereken işler sağda-solda, biraz da ajandada olmasın. Tüm notlarınızı elinizin altındaki elektronik cihazda (tablet,telefon,bilgisayar’dan sadece biri yeterli) madde madde, kategorilerde ve ayrıntılarla düzenleyebilirsiniz. Görev takvimi sayesinde tüm yapılacaklar listenizi pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

Personelinize çok hızlı bir şekilde görevler atayabilir, yaptığı iş sonucunda personeli bilgilendirebilir ve gerekli istikamette kendisine başka işler atayabilirsiniz.

Mesajlaşma özelliği sayesinde görevlendirdiğiniz personellerinizle o görev kanalında hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurabilir, bilgi akışını sağlıklı bir biçimde hızlandırabilirsiniz.

Verdiğiniz ve üstlendiğiniz görevleri hatırlatma etkinlikleri aracılığıyla kurduğunuz alarmlar sayesinde her daim kontrol altında tutabilirsiniz.

Müşteri sayfalarından görev takiplerini sağlayabilirsiniz. Böylece atadığınız görevlerin ilerleyişi ile ilgili uzaktan bilgi sahibi olabilir, yine aynı şekilde raporlarınızı oluşturabilirsiniz.

Hem sizin hem de çalışanlarınızın dâhil olabileceği yazılım sistemi sayesinde yönetici-personel ilişkiniz olduğundan daha değerli bir hal alacaktır. Şirket içinde kimin ne kadar çaba gösterdiğini ve işine ne kadar katkı sağladığını şirketinize özgü bu sistem sayesinde belirleyebilirsiniz. Çalışanlar çabasının fark edilmesini ne neticesinde takdir edilmeyi isterler.

Özetle sanal yönetimi kullanarak insan kaynakları yönetimini daha ayrıntılı, daha garantili ve sağlıklı yapma fırsatına sahip olabilirsiniz. İnsan yönetiminin bilindiği gibi zor, fakat bunu kolaylaştırmanın yolları mevcut. Üstelik kolaylaştırmakla kalmıyor, size ekstra olarak birçok fayda sağlıyor.

Henüz Evobulut kullanıcısı değilseniz, anlattıklarımıza bir kulak verin. Kazanç elde etme şansına çok yakınsınız! Üstelik buradan; https://web.evobulut.com/register.html Evobulut’u 14 gün boyunca ücretsiz kullanarak deneyimleyebilirsiniz.  🙂

Müşterilerimizin Değerli Yorumları