Evden Çalışmaya Uygun Çözümler: Avukat Bulut

Evden Çalışmaya Uygun Çözümler: Avukat Bulut

Bugünlerde tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 (Koronavirüs) salgını hepimizin endişe etmekte olduğu bir konu. Virüsün Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın olarak ilan edilmesinin ardından ise bütün dünyada üst düzeyde önlemler alınmaya başlandı. İmkanı olan birçok şirket iş süreçlerinin aksamaması için evden çalışma modeline geçerken aynı zamanda ekip arkadaşlarının uzaktan çalışabilmeleri adına iyileştirmelere başvurdu. Şirketler evden çalışma modelinde ise tercihlerini bulut çözümlerden yana kullanmaya başladı.


Neden Bulut Teknolojisi?

Bulut teknolojisi sayesinde büyük şirketlerden tutun küçük işletmelere kadar herkes iş süreçleri ile ilgili datalarını internetin olduğu her yerden ve her cihazdan ulaşma şansına sahip olmakta. Yaşadığımız dijital dönüşüm evreleri sonucunda birçok şirket bulut teknolojisine geçiş yapmakta ve bulut teknolojisi kullanan yazılımları tercih etmekte. Böylece iş süreçlerini aksatmadan internetin olduğu her yerden işlerine devam etmekteler.


Avukatlar Evden Çalışmaya Devam Ediyor

Güncel gelişmelere baktığımızda adliyelerin çok acil olmayan duruşmaları ertelemesi ve önlem amaçlı iş süreçlerinin belirli bir süre durdurulması sonucunda hukuk büroları da ofislerini evlerine taşıdı. İş süreçlerini evden yönetmek isteyen avukatlar ise Avukat Bulut ile tüm çalışmalarını ve müvekkillerinin takibini evden yaparken hem de ofis içindeki diğer ekip arkadaşları ile iş ve görev dağılımını program üzerinden sağlamaya başladı.

Avukat Bulut kullanan hukuk bürolarının ve avukatların ev ortamında daha fazla neler yapabileceğini gelin birlikte öğrenelim.

  • Öncelikle eğer Avukat Bulut kullanıyorsanız ofisinizdeki dava dosyalarınızı eve taşımak zorunda değilsiniz. Müvekkillerinizin kayıtlarını, dava dosyalarını ve duruşma dokümanlarını isterseniz cep telefonunuzdan ister bilgisayarınızdan ya da tabletinizden görüntüleyebilir yani kısaca internetin olduğu her yerden ulaşım sağlayabilirsiniz.
  • Ayrıca bu dokümanlarınızın çok fazla olması sizleri korkutmasın. Avukat Bulut ile istediğiniz kadar veriyi depolayabilir istediğinizde tek tuş ile bu dokümanlara ulaşabilirsiniz.
  • Kurumsal maillerinizi programa entegre ederek evinizden de mail trafiğini yönetebilirsiniz.
  • Duruşma takibinizi Avukat Bulut ile yeniden düzenleyebilir; randevularınızı planlayabilirsiniz. Ayrıca Avukat Bulut duruşmalarınızdan önce sizlere bildirim göndererek yoğun zamanlarınızda duruşmalarınızın kontrolünü kolaylaştırır.
  • İş süreçlerinizin aksamaması adına dilediğiniz her yerden Evodoküman ile dilekçe ve sözleşmelerinizi hazırlayabilir, bunu tek ekrandan karşı tarafa iletebilirsiniz.
  • Evden çalışıyor olsanız bile müvekkillerinizin finansal işlemlerini yönetebilirsiniz. Müvekkillerinize e-SMM keserek tek tuş ile karşı tarafa gönderebilirsiniz.
  • Ofisinizdeki diğer çalışma arkadaşlarınıza görevler atayabilir görev ve iş yönetimi ile işlerin aksamasının önüne geçebilirsiniz.
  • Avukatların işlerini kolaylaştırmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Avukat Bulut‘ta, toplu sms ve toplu mail özellikleri ile müvekkillerinize bilgilendirmeler yapabilir iletişiminize ara vermeden devam edebilirsiniz.
  • Aktivite, finans ve randevu raporlarınızı programdan oluşturup inceleyebilir böylece bir sonraki aksiyon adımınızın ne olacağını daha net görmenizi sağlayabilirsiniz.

Bizler de Evobulut ailesi olarak ekip arkadaşlarımızın ve onların ailelerinin sağlığını ilk planda tutarak ofisimizi evlerimize taşıdık. İş süreçlerimizde aksama olmaması adına birbirimiz ile program üzerinden sürekli iletişim halinde kalarak müşterilerimize destek vermeye devam ediyoruz. Bu zor günlerin kısa sürede geçmesini ve hayatın tekrar normale dönmesini diliyor, müşterilerimizin de evlerinde çalışması için bulut tabanlı çözümlerimiz ile destek vermeye devam ediyoruz ?

Sağlıklı günler diliyoruz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları