Neden Bulut Tabanlı Program Tercih Etmeliyim?

Neden Bulut Tabanlı Program Tercih Etmeliyim?

Teknolojinin gelişmesiyle exe tabanlı uygulamalardan bulut tabanlı uygulamalara geçiş sağlanıyor. Peki bulut tabanlı sitemler nedir? Neden bulut tabanlı program tercih etmeliyiz?  Bütün bu sorularınızın cevaplarını yazımızda bulabileceksiniz.

Bulut Tabanlı sistem nedir?

Bulut teknoloji hiçbir kuruluma gerek kalmadan web tabanlı uygulamalar ile online olarak veri depolama işlemini gerçekleştirir. Verileriniz sanal ortam üzerinde depolanır ve internete bağlı olduğunuz cihazınız ile her an her yerden bu verilerinize kolaylıkla ulaşmanıza imkan sunan hizmetlerin tümüne bulut teknolojisi denir.

Neden Bulut Tabanlı sitemi tercih etmeliyiz?

Bulut tabanlı sistemler düşünülenin aksine masa üstü uygulamalara göre daha güvenlidir. Evobulut güvenilir crm sistemi ile müşterilerinizi, stoklarınızı, tekliflerinizi, siparişlerinizi, faturalarınızı, muhasebenizi takip edebilirsiniz.

Teklif, sipariş, fatura süreçlerinizi otomatikleştirerek zamandan tasarruf sağlarsınız.

Kendinizi özel bir sunucu almak yerine Evobulut'un bulut tabanlı sunucularından hizmet alarak sunucu maliyetinden kurtulursunuz.

Çalışmak için iş yerinize gitmek zorunda kalmazsınız. İnternet bağlantısı olan tüm cihazlardan işinizi yönetebilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları