Oto Kiralama ve CRM Programı Nedir?

Oto Kiralama ve CRM Programı Nedir?

Araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren firmaların; iş yükünü hafifletmek, süreç ve maliyet kontrollerini sağlamak, kiralık araç ve kiralama müşterilerinin takibini kolaylaştırmak üzere Evobulut tarafından geliştirilen oto kiralama ve CRM programı, bulut tabanlı yapısı ile ofis içinde ya da dışında tüm bilgisayar ve telefonlardan ulaşabileceğiniz online araç kiralama yazılımıdır.

Oto kiralama yazılımı; filonuzda yer alan tüm otomobillerin, trafik cezaları, trafik sigortası, kasko ve muayene bilgilerini takip etmenizi sağlayarak, gecikme faizleri ya da cezalar gibi ek maliyetlerden korunmanızı sağlarken, araç ruhsat bilgi ve görsellerini de bulut sistemine kaydedip ihtiyacınız olduğu anda ofis içi ya da ofis dışı, internetin olduğu her yerden kolaylıkla ulaşılmasına olanak sağlar.

Oto Kiralama ve CRM programı ile neler yapabilirsiniz?

Bulut tabanlı olarak çalışan oto kiralama yazılımı ile;

  • Kaydettiğiniz araç bilgi ve belgelerine hızlı ulaşım sağlayabilir,
  • Araçlarınızın müsaitlik durumunu anlık olarak görüntüleyerek yeni rezervasyonlar oluşturabilir,
  • Kiralama sözleşmelerini hazırlayıp, araç çıkış tarihi, yakıt seviyesi ve teslim eden görevli gibi tüm önemli bilgileri kontrol edebilir,
  • Tahsilat ve borçlandırma yaparak müşterilerinizin cari durumunu kolayca takip edebilir,
  • Müşteri bilgilerinizi bir arada tutarak gerek duyulduğu anda saniyeler içerisinde ulaşabilir,
  • Müşteri ile telefon ve mail üzerinden devam eden kullanıcı görüşmelerini tek bir noktadan takip edebilir,
  • Müşterilerinizi SMS ve Mail yoluyla gerekli konularda hızlı bir şekilde bilgilendirebilir,
  • Satış ekibiniz ile program üzerinden iletişimde kalıp tüm süreç hakkında bilgi sahibi olabilir,
  • Kullanıcılara gereken yetkileri vererek, kendi sorumluluklarında olan alanlarda işlem yapabilmelerini sağlayabilirsiniz.

Neden Oto Kiralama ve CRM programı kullanmalısınız?

Araç kiralama yazılımları; firmanızı, geleneksel yöntemlerle yönetilen süreçlere nazaran daha kontrollü ve daha düşük hata riski ile yönetmenize olanak sağlar. Bulut tabanlı oto kiralama yazılımı ise yöneticiye zaman ve mekân esnekliği sağlarken, çalışanların da iş akışını daha esnek bir şekilde yapılandırmasına fırsat verir. Web tabanlı Rent A Car programları, evden çalışma ve esnek çalışma şartlarında da tüm çalışanların bilgiye ulaşmasını ve işin normal akışında sürdürülebilmesini sağlar.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları