COVID-19 Sonrası Online Randevu Sisteminin Önemi

COVID-19 Sonrası Online Randevu Sisteminin Önemi

Çin’in Wuhan kentinden başlayarak dünyanın dört bir köşesine yayılmış olan COVİD-19 salgını ile mücadelemiz hala devam ediyor. Ülkemizde koronavirüs salgınının belirtileri ilk olarak mart ayının başında görülürken bu iki aylık süreç de salgının yayılma durumu açısından bizler için çok önemliydi. İçişleri Bakanlığı salgının yayılmasını önlemek amacı ile bu iki aylık süreçte yayınladığı genelgeler ile bazı önlemler aldı. Bu alınan önlemler virüsün yayılma hızını yavaşlatırken birçok işletmenin ise işlerine ara vermesine neden oldu.

Koronavirüs, ülkemizde ilk görüldüğü tarihten yana bu iki aylık süreçte, salgını yaşayan diğer ülkelere kıyasla daha başarılı bir şekilde kontrol altına alınabildi. Ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde ise, İçişleri Bakanlığı 6 Mayıs 2020 tarihinde yayınladığı genelge ile berber, güzellik salonu ve kuaför salonlarının genelgede belirtilen kurallara uyulması şartı ve randevu yönetimi ile tekrar hizmet verebileceğini duyurdu. Bu genelge bize bundan sonraki süreçte randevulu çalışmanın önemini ve gerekliliğini göstermiş oldu.

Online Randevu ile Daha Sağlıklı Hizmet

Bu süreçte tekrar hizmet vermeye başlayan berber, güzellik salonu ve kuaför salonları için ise doğru ve hızlı bir hizmet için online randevu sistemleri ön plana çıkmış oldu.

Sadece işyerinde bulunan randevu defteri ile randevularını takip etmeye çalışan iş sahiplerinin eski usul yerine artık dijital anlamda da yeni bir döneme başladığımız bu günlerde en çok aradığı yardımcı ise online randevu programı oldu.

Randevu Listelerine Hemen Ulaşın!

Online randevu programı ile iş yeri sahipleri kendileri için günlük, haftalık ve aylık olarak randevu planlarını oluşturabilir; bulut tabanlı sistemler sayesinde randevularını internetin olduğu her yerden diledikleri şekilde düzenleyebilir ve görüntüleyebilirler.

Saniyeler İçinde Kolay Randevu Oluşturma

Uzun bir aranın ardından tekrar hizmet vermeye başlayan iş yeri sahipleri yaşanacak olan yoğunlukta kağıt kalem ile not almak yerine online randevu programı sayesinde birkaç tuşa basarak randevularını kolayca oluşturabilirler. Ayrıca online oluşturulan randevular iş yoğunluğu arasında kaybedilen ve not kağıdına yazılmış randevuları kayıt altına almakta daha güvenlidir!

Çalışanlarınıza Randevu Atamaları Yapın!

Çalışan sayısı fazla olan iş yerlerinde randevuların karışmasını önlemek artık çok kolay! Randevu atamaları ile her çalışana kolayca randevu ataması yapılarak iş süreçlerinin karışması önlenebilir ve iş yükü hafifletilebilir.

Müşterilerin Kayıtları Kontrol Altında!

CRM sistemi ile entegre randevu programı kullanarak müşterilerinin takibini de tek ekran üzerinden yapabilen iş yeri sahipleri böylece tüm iş süreçlerini tek bir ekrandan yönetirken; program sayesinde müşterileri ile ilgili kayıtları kontrol altına alarak müşteri ilişkileri yönetimini daha sağlıklı bir şekilde yapabilirler.

Virüsün yayılma hızının azalması ile birlikte tekrar hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaföre ve güzellik salonları ile diğer tüm işletmeler ise bu dönemde dijitalleşmenin günümüzde ne kadar önemli bir noktada yer aldığını görmüş oldu. Çünkü biliyoruz ki bu süreci en az zarar ile atlatan kişiler dijital dönüşümü çoktan benimsemiş ve bu kültürü kendi işyerinde başarıyla oluşturmuş kişiler oldu.

Günümüzde dijital dünyanın bize sunduğu fırsatlara ayak uydurmak için ise hala geç değil! Evobulut’un bulut tabanlı alt yapısı ile ister evde ister iş yerinizde müşterileriniz ile olan iletişiminizi sürdürebilir; randevu yönetimi ile randevularınızı online olarak düzenleyebilirsiniz. Bu günlerde yaşanacak olan müşteri yoğunluğunu Evobulut ile ister mobil uygulamamızdan ister bilgisayarınızdan kontrol edebilir; ofisteki randevu defterinize bağlı kalmadan görev ve iş planınızı oluşturabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları