Crm Yazılımı ve Programı Kullanmanın Avantajları

Crm Yazılımı ve Programı Kullanmanın Avantajları

Hep birlikte Crm yazılımı kullanmanın avantajlarını inceleyelim:


1.Tüm İş Süreçlerinizi Pratik Bir Şekilde Yönetmenizi Sağlar.

Crm yazılımı kullanmanın en büyük avantajlarından biri, iş süreçlerinizi adım adım takip ederek iş akışınızı kolay ve pratik bir şekilde yönetmenizi amaçlamaktadır. Müşteriyle olan ilişkileriniz de  geriye yönelik veri analizi yaparak nasıl davranmanız gerektiği konusunda kolaylık sağlamaktadır. Müşterilerinizi daha yakından tanıyarak, onlara en kaliteli hizmeti vermeniz de sizlere destek  olmaktadır.


2.Ekipleri Bir Araya Getirir Ve Kişiler Arasında ki Motivasyonu Arttırır.

Crm yazılımı sayesinde ekip arkadaşlarınızla etkili bir iletişim kurabilir, şirket içerisinde olan olaylardan haberdar olabilirsiniz. Crm programı içerisinde ki hızlı mesajlaşma kısmı işten kopmadan ekibinizin sorunlara çözüm bulmasına imkan sağlar. Şirket içerisinde ki müşteri ile yapılan telefon, fax, mail gibi iletişim ağınızı tek nokta da toplar.

Ekip arkadaşlarınızın yaptığı telefon görüşmeleri ve yaptıkları işlerle ilgili kısa notlar alınmasına olanak sağlayan crm yazılımı şirketiniz de ortak bir bilinç oluşturur.


3.İş Yerinde Olmadığınız da Bile İş Süreçlerinizi Hızlı ve Pratik Şekilde Takip Etmenizi Sağlar.

Mobil uyumlu crm programları her zaman ve her yerde verilerinize hızlı ve kolay bir şekilde ulaşım sağlamanıza yardımcı olur. İş yerinde olmasanız bile mobil uyumlu alt yapısı sayesinde crm programına ister bilgisayarınızdan, ister tabletinizden, isterseniz de cep telefonuzdan erişim sağlayarak tüm detaylara hakim olabilir, işlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz.


4.Verilerinizi Bulut Tabanlı Sistemlerde Saklayarak Daha Kolay Ulaşım Sağlayabilirsiniz.

Bulut tabanlı crm yazılımları ortaya çıkmadan önce kağıt kalem, word, excel gibi araçlar yardımı ile verileri kayıt altına almak ve klasörlemek dağınık bir çalışma alt yapısı oluşturuyordu. İş yoğunluğu arasında hangi dokümanın nerde olduğunu bulmak bazen saatler sürüyordu. Dokümanları saklarken dış etkenlerden korumak yer yer çok zor olabiliyordu. Örneğin; dokümanlarınızın üzerine çay, kahve, su gibi içecekler dökülebilir ya da evraklarınızı kaybedebilirsiniz.

Crm programların da dokümanlarınızı programa yükleyerek evraklarınızın başına gelebilecek aksaklıkların önüne geçebilirsiniz. Güvenli bir şekilde saklamış olduğunuz verilerinizi dilerseniz çoğaltabilir, dilerseniz de gerekli düzenlemeleri yaparak saklayabilirsiniz.


5.Hızlı İş Takibi Sayesinde Şirketinizin Verimliliğini Arttırır.

Görev ve iş yönetimi sistemi sayesinde yapılacak işlerin listesini kolayca oluşturabilir, görevi kimin yapacağına, ne zaman ve hangi düzende yapacağına ilişkin talimatlar oluşturabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz talimatlar üzerinden kullanıcıları bildirim sistemi sayesinde uyararak görevlerle ilgili bilgilendirme sağlayabilirsiniz. Atamış olduğunuz görevlerin ne aşamada olduğunu kolaylıkla takip edebilirsiniz.


6.Satış Süreçleriniz de Karar Vermenize Yardımcı Olur

Satış ekibinizin satış adımların da müşterilerle olan iletişimin durumuna göre ve şirket içindeki ekonomik gidişata göre karar vermesinde yorulmaz bir yardımcısı olacaktır. Teklif verirken, fatura keserken müşterinin borç alacak durumu ya da stok doluluk oranına göre bir yol haritası çizer. İş akışını en pratik şekilde takip edebilmesine yardımcı olur.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları