En Hızlı Stok Kontrolü Yöntemi

En Hızlı Stok Kontrolü Yöntemi

İş hayatında da normal hayatta da en önemli ve israfının telafisi olmayan şey zamandır. Söz konusu iş hayatı, ekmek parası olunca zaman kavramı daha da bir önem kazanmaktadır. İşletmenizin stoksuz kalması müşterilerinizin taleplerini karşılayamayacak duruma gelebilirsiniz bu da size olan güveni ve sadakati sarsabilir, zamanla potansiyel müşterilerinizi kaybetmeye başlarsınız. Talebin en kısa sürede karşılanması için normal iş akışınızın dışına çıkarak hem lojistik maliyetlerinizi artıracak hem de personel verimliliğinde düşüşe sebep olacaktır. Bu olasılıkların önüne geçmek için elimizde olan işi en kısa ve en pratik yoldan yapmak için kendimizce taktikler geliştiririz. Bazen de aslında var olan bir kolaylığı ararız. Evobulut sizin için stok kontrolünü en hızlı şeklide yapmanın yolunu geliştirdi ve sizlerin hizmetine sundu.

Evobulut programı sayesinde Teklif verirken ve Sipariş alırken istenilen ürünle ilgili hangi depoda kaç adet olduğunu kolay bir şekilde kontrol edebileceksiniz.


yeni alinan teklif

Program içerisinde teklif vereceğiniz yada sipariş alacağınız müşterinin seçimini sağlayıp daha sonrasında istenilen stokların seçimini yapıp miktar, tutar ve kdv değerlerini girdikten sonra teklifimizi yada siparişimizi kayıt ediyoruz. Daha sonrasında Stok Depo Miktar sekmesine geliyoruz.

 

stok depo miktar

Teklif vereceğiniz yada sipariş alacağını ürünlerle ilgili hangi depoda kaç adet kalmış olduğunu tek bakışta görebilirsiniz. Bu özelliğimiz sayesinde hem depo yönetiminizi kontrol altına almış olur, hem de müşterilerinizin isteklerine en hızlı şekilde geri dönüş sağlamış olursunuz.

 

teklif stok hareketleri


Stok hareketleri sekmesi sayesinde dilerseniz tüm müşterilerde, dilerseniz sadece o müşterinize ait teklif, sipariş, irsaliye ve faturalar arasından hangisinin verilerini görmek isterseniz onun seçimini yapınız. Yukarıda görüldüğü gibi verisini görmek istediğiniz stokunuzun üzerine tıklayınız. Seçim sağlamış olduğunu stok ile ilgili ne zaman ne miktarda stok hareketi olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz.


Tüm bu özelliklerimiz evobulut ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Stok takip programımızdaki Depo stok miktar ve Stok hakaretleri sekmelerimiz sayesinde müşterilerinizin istediği ürünü çok daha hızlı ve pratik bir şekilde kontrol ederek teklifiniz yada siparişinizi oluşturabilirsiniz. Evobulut programımızın demo sürümü için www.evobulut.com adresini ziyaret ederek 14 gün ücretsiz demo başvurusunda bulunabilirsiniz. Aklınıza takılan konular ve sorularınız için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları