Evobulut Sayesinde Tüm İletişim Ağınızı Tek Bir Noktadan Yönetin

Evobulut Sayesinde Tüm İletişim Ağınızı Tek Bir Noktadan Yönetin

Gün geçtikçe teknoloji hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. Teknoloji çağındayız ve her geçen gün biraz daha teknolojinin nimetlerinden yararlanıyoruz. Firmalar olarak da işlerimizi mümkün olabildiğince kolay ve hızlı bir şekilde tek bir noktadan yöneterek masa başından ayrılmadan yapmak istiyoruz. Daha az zamanda daha çok iş verimliliği sağlamak istiyoruz. Verimliliği artırmak adına Evobulut’ un firmalara sağlamış olduğu güzel özelliklerimizle karşınızdayız.

Evobulut IP santral sistemi entegrasyonu, kurumsal mail entegrasyonu ve kurumsal sms sistemi ile tüm iletişim ağınızı artık tek bir noktadan yönetebileceksiniz.

IP santral sistemi sayesinde iletişim network ağı üzerinden sağlanıyor. Geleneksel analog santral sistemlerine göre Ip santral sistemleri daha güvenilir ve daha kolay yönetilebilen sistemlerdir. Maliyet açısından ise %50 oranla daha az maliyete sahiptir. Donanım ve bakım maliyetlerinden sizi kurtarır. Tüm bakım işlemleri web tabanlı sistemlerinden kolaylıkla yapılabilir. Herhangi bir santral sistemi kurmanıza gerek kalmaz ihtiyacınız olan IP santral sistemine uygun telefonlar, internet bağlantısı ve bizimle iletişime geçerek entegrasyon talebinde bulunmanızdır. Entegrasyon işlemleri sağlandıktan sonra telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz. Görüş sağlanırken açılan aktivite penceresine görüşmede önemli bulduğunuz noktaları kayıt ederek ihtiyaç duyduğunuz noktalarda ilgili aktivite kaydına ulaşarak ister özetinden bilgi edinebilir isterseniz de görüşmenizi dinleyebilirsiniz.

Aynı zamanda teklif, sipariş, irsaliye, fatura modüllerimizden özel şablonlar oluşturarak oluşturmuş olduğunuz şablonlarla şablon seçenekleri kısmından istediğiniz tasarımı seçerek mail gönderebilirsiniz. Teklif, sipariş, faturaları e-mail olarak göndererek hem giderlerinizden tasarruf edinebilir hemde doğayı koruyabilirsiniz.

Programımız aracılığı ile ister sms ister toplu sms gönderimi sağlayabilirsiniz. Sms gönderimi sağlarken firmanıza özel sms başlığı belirlenir ve giden sms sizin belirlemiş olduğunuz başlıkla gönderilen kişiye ulaşılır.

Tüm bu özelliklerimiz evobulut crm programımız ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Bu entegrasyonlar sayesinde müşterileriniz ile gerçekleştirmiş olduğunuz iletişimi tek noktadan hızlı ve güvenilir bir şekilde yönetebilirsiniz. Evobulut crm programımızın demo sürümü için www.evobulut.com adresini ziyaret ederek demo başvurusunda bulunabilirsiniz. Aklınıza takılan konular ve sorularınız için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları