E-Arşiv E-Fatura Kesmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

E-Arşiv E-Fatura Kesmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Siz de eğer teknoloji bu kadar gelişti neden ben hala kağıtlarla uğraşıyorum. Bu faturaları kesmenin daha kolay bir yöntemi yok mu? diyorsanız bu yazımız tam sizin için.

Teknolojinin gelişmesiyle kendimize hep bu soruyu sorar olduk. Yapmış olduğumuz bütün işlerde işlerimizi kolaylaştırıp hızlandıracak çözümler aramaya başladık. Evobulut olarak ticari sektörde bulunan firmaların bu tür sorularına cevap bulabilmek için çözümler üzerine düşünüyor ve hayatınızı kolaylaştıracak teknolojiler geliştiriyoruz. Sorumuzun cevabına gelecek olursak. Faturalarınızı kesmenin, işlerinizi kolaylaştırmanın tabi ki çok daha kolay bir yöntemi var. Bu da Evobulut’ tan geçiyor. Evobulut artık E-Fatura, E-Arşiv özelliği ile sizlerin hizmetinde.

E-Fatura, E-Arşiv Nedir?

E-Fatura kısaca tanımlamak gerekirse elektronik faturadır. E-Arşiv ise henüz E-Faturaya geçmemiş, E-Fatura mükellefi olmayan müşterilerinize kesmiş olduğunuz faturadır. E-Fatura kağıt fatura ile aynı hukuki değere sahiptir. E-Arşiv faturanın kullanılabilmesi için E-Faturaya geçmeniz gerekmektedir. E-Faturaya geçmek zorunlu mu? E-Faturaya geçmek bazı kurumlar için zorunludur. 2015 yılında brüt satış hasılatı 10 milyon TL ve üzeri olan bir kurum, 01/01/2017 tarihi itibariyle E-Fatura uygulamasına geçmek zorundadır. 2016 yılında brüt satış hasılatı 10 milyon TL ve üzeri olan bir kurum için de şu an aynı durum geçerli olup, kurum 01/01/2018 tarihi itibariyle E-Fatura uygulamasına geçmek zorundadır. Bu kapsam her sene güncellenmektedir. Bu kapsam dışındaki firmalar kendi istekleri doğrultusunda E-Fatura, E-Arşive geçebilirler. E-Fatura kullanmak ve aynı zamanda crm programına ihtiyaç duyan firmalar, Evobulut crm programlarını kullanabillir ve entegre fatura sistemi ile E-Faturalarını farklı bir program kullanmaya gerek kalmadan kolaylıkla kesebileceklerdir. Evobulut ile bilgisayar ortamında faturalarınızı gönderebilir, alabilir ve saklayabilirsiniz.

evobulut menü

Evobulut sayesinde dilerseniz tekliften siparişe, siparişten irsaliyeye, irsaliyeden faturaya kadar olan tüm satış süreçlerinizi adım adım takip edebilirsiniz. Bütün bu adımları takip etmek zorunda da değilsiniz dilerseniz tekliften sonra hemen teklifin içerisinden bağlantılı olarak faturanızı oluşturabilirsiniz. Ya da siparişi oluşturup siparişten sonra bağlantılı olarak siparişin içerisinden faturanızı oluşturabilirsiniz.

evobulut fatura ekranı


Ben bu kısımları kullanmıyorum derseniz örnekteki gibi fatura modülümüzden satış faturalarınızı oluşturarak gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz E-Fatura, E-Arşivler pdf formatında mail olarak müşterilerinize ulaşır. Gelen E-Faturalarınızıda programımız aracılığı ile kontrol edebilirsiniz.

Göndermiş olduğunuz E-Arşivlerinizin gönderilme durumunu izleyebilirsiniz. Müşteriye ulaşıp ulaşmadığını müşterinizin mailinizi okuyup okumadığını takip edebilirsiniz.

evobulut earsivdurum

E-Faturanın avantajları nelerdir? Evobulutla E-Faturanın entegre kullanımının faydaları nelerdir?

  • Basım maliyetlerinde tassaruf etmenizi sağlar,
  • Posta, kargolama gibi gönderim maliyetlerinden sizi kurtarır,
  • Arşivleme maliyetinizi ortadan kaldırır,
  • Fatura gönderimlerinizi birkaç dakika içerisinde yaparak zamandan kazanç sağlarsınız.
  • Oluşturulan faturaları elektronik ortamda göndermenizi sağlayarak kağıt tasarufuna ve çevreyi korumanıza yardımcı olur.

Tüm bu özelliklerimiz evobulut ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. E-Fatura, E-Arşiv özelliği sayesinde müşterilerinize faturalarınızı çok daha hızlı ve güvenilir bir şekilde gönderebilirsiniz. Evobulut programımızın demo sürümü için www.evobulut.com adresini ziyaret ederek  14 gün ücretsiz demo başvurusunda bulunabilirsiniz. Aklınıza takılan konular ve sorularınız için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları