Online Görev ve iş Takip Programının Avantajları Nelerdir?

onlinegorev-ve-is-takibi

Aylardır devam eden koronavirüs sürecinde birçok şirket pandeminin ilan edilmesinden sonra iş süreçlerini evlere taşıyarak uzaktan çalışma adına büyük bir adım attı. Birçok şirket ise iş yerlerinde çeşitli önlemler alarak çalışmaya devam etti. Pandemi döneminde gördüğümüz en önemli nokta ise yaşanacak acil bir durumda firmaların bu süreçlere hazır olup olmadığı; iş süreçlerini farklı noktalardan yürütüp yürütemediği oldu.

Birçok şirket iş süreçlerini Evobulut ile dijitale taşımanın avantajlarından faydalanırken bu sürede online sistemler ile tanışmamış birçok şirket ise iş süreçlerini takip edip yönetmekte zorlandı. Bu yazımızda ise koronavirüs sürecinde ikinci dalga beklenirken ofislerden eve dönmemiz gerektiği zaman görev ve iş takibini Evobulut ile online olarak yapmanın ne kadar kolay ve avantajlı olduğundan bahsedeceğiz.

Görev ve İş Takip Programı Neden Önemlidir?

Ofisteki insan kaynağını doğru ve etkin bir şekilde kullanabilmek şirket stratejisi için çok önemlidir. Doğru kararlar ile adım attığınız zaman şirketinizin ilerlemesi ve büyümesi de bu doğrultuda gelişecektir. Hangi iş kolunda olursanız olun şirketteki pazarlama, satış ve muhasebe departmanları gibi görev ve iş takibi kısmında personellerinizin takibini verimli bir şekilde yaparak iş süreçlerinizdeki planlamayı da buna göre yönetebilir; firmanızın bir sonraki büyüme noktasına görev ve iş takip yazılımları ile daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Görev ve İş Takibi Programlarının Avantajları Nelerdir?

Görev ve iş yönetimi yazılımlarının avantajlarını sıralamak gerekirse;

  • Ekip içerisindeki görev dağılımının eşit ve doğru yapılması çalışanların doğru alanlarda üretmesine katkı sağlar.
  • Çalışanların görev boyunca harcadıkları süre zarfında performansı daha kolay ölçülebilir; daha sonra performansı ile ilgili raporlar alınabilir.
  • Sistemli bir şekilde kullanıldığı zaman iş ve görevleri kaçırmaz; böylece süreçlerde yaşanabilecek olan aksaklıkların yaşanması önlenebilir.
  • Tek bir yerden kontrol edilen görev ve iş süreçleri zamandan kazandırırken aynı zamanda çalışanlara maximum verim sağlar.
  • Online görev ve iş takibi programı sayesinde tüm çalışanlar diledikleri yerden diledikleri cihazdan görevlerine erişebilir ve takipte kalabilirler.
  • Tüm iş süreçlerini dijitale taşıyan ofislerde kağıt tüketimi azalır ve çevre dostu bir yaklaşım sağlanır.
  • Sistematik yürüyen iş akışları sayesinde şirketler hem kendi içlerinde hem de müşterileri ile olan ilişkilerinde süreçleri daha başarılı yürütür.


Evobulut Görev ve İş Yönetimi Modülü ile;

  • Ekip arkadaşlarınıza ve kendinize görevler atarken bunları departman bazında da genişletebilirsiniz. Ayrıca görev ataması yapılan kullanıcıya bu görevleri bildirim, e-posta ya da SMS yoluyla mobil uygulama üzerinden de hatırlatabilirsiniz.
  • Atanan görevlerin aciliyet sırasına göre önceliklerini belirtebilir; iş süreçlerinizin aksamasını önleyebilirsiniz.
  • Görev ile ilgili bulunan dosya ve dokümanlarınızı (pdf, jpeg vb.) göreve ekleyerek takibini kolayca yapabilir; dokümanlarınızı online olarak depolayabilirsiniz.
  • Görevin tamamlanması için harcanan süreyi ve zaman aralıklarını detaylıca görebilir; bunlarla ilgili raporlar alabilirsiniz.
  • Yapılan aktiviteler üzerinden görev atamaları yapabilir ve müşteriler ile ilgili hiçbir süreci atlamadan yönetebilirsiniz.
  • Tüm modüllerde ortak olarak bulunan detaylı arama özelliği ile görev türü, görev statüsü ve görev tarihlerine göre filtreleme yapabilir, görev listelerine hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca ‘‘Genel Görev Listesi’’ ile tüm görevleri liste halinde dışarı aktarabilirsiniz.
  • Görev Yönetim Paneli ile de o an hangi ekip arkadaşınız hangi iş üzerinde çalışıyorsa onu görüntüleyebilirsiniz.
  • Evobulut’un bulut tabanlı yapısı sayesinde dilediğiniz yerden ve dilediğiniz cihazdan görev ve iş takibini online bir şekilde yapabilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları