Muayenehaneniz Bulutların Kontrolünde

muayenehanenizbulutlarda

Evobulut bünyesinde barındırdığı sağlık hizmeti sunan Sağlıkbulut ile sizlere; "Muayenehanenize dair bütün yönetim işlemlerini" yapabilme avantajı sunuyor. Muayenehanenize ait randevuları, hastalarınızın takibini, hastalara uygulanan işlemleri, hem hastalarınızın hem de muayenehanenizin finansal işlemlerini ne zaman ve hangi cihazdan isterseniz yapabilirsiniz. Sağlıkbulut; muayenehanenize hizmet vermek amaçlı kurulmuş bir yönetim yazılımı ve programıdır.

Muayenehaneler sağlık problemi yaşadığımızda koşarak gittiğimiz, koşturmaca peşindeki insanlarla dolu, kalabalık, o tanıdık medikal kokuyu taşıyan, değişik renkte formalı çalışanlarıyla donatılmış kocaman bir binadır bizler için.

Ama bunun ötesinde çalışanların içinde bulunduğu boyutu anlatan yönü de önemlidir. Hastalarla ilgilenmek ve bir ton evrak işi… Çok fazla evrak, dosya, imza, liste, kontrol, rapor vb. uzar gider. Sadece hastaların sağlık problemleriyle uğraşmak değildir sağlık sektöründe çalışmak. Başa çıkılması yorucu ve zaman alan resmi kâğıt işleri koşturmanın büyük parçasını oluşturmaktadır.

Tam da bahsettiğimiz bütün bu curcuna içinde kalanlar için bir çözüm ortağıdır Sağlıkbulut. Sağlık çalışanlarına ve de hastalarına işlemler sürecinde yardımcı olmak için oluşturulmuş bir sistemdir. Sağlık sektörünün yönetim aşamasına kolaylık sağlayacak birçok avantajı barındırmaktadır içinde. Peki, nedir bu avantajlar? Hangi özellikler size ne gibi faydalar sağlayacak?

Sağlıkbulut’un bu çözüm aşamalarındaki rollerine değinelim ki siz de bütün bu yükleri atıp bulut hafifliğine ulaşın !

  • Siz nerede muayenehaneniz orada!

Bulut bilişim temeline sahip Sağlıkbulut’u kullandığınızda, muayenehanenizdeki randevu, rapor, dosya, hasta bilgileri ve hastalarınıza yönelik yapılan işlemlere ulaşmak istediğiniz zaman bulunduğunuz yerden, akıllı telefonunuz, tabletiniz ya da bilgisayarınız aracılığıyla bağlanabilirsiniz. Hepsini kontrol edebilir ayrıca müdahale edebilirsiniz.

  • Bundan sonra dosyalarınız da dijital!

Sağlık kuruluşunuzda sorumluluğunuz altında olan ne kadar dosya varsa hepsini dijital ortama aktararak ulaşım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Oturduğunuz yerden cihazınızda hastalara ait raporları, belgeleri ve bütün evraklarınızı dijitalleştirdiğinizde, uzun zaman dosya aramanıza gerek kalmadan, daha güvenli bir ulaşıma sahip olabilirsiniz.

  • Dijitalde randevu yönetimi daha hızlı!

Muayenehanenizde ve sağlık kuruluşunuzdaki doktor ve birimlere ait randevuları cihazınızda organize ederek, kolaylıkla erişebilirsiniz. Randevu saatlerini ise müsait olduğunuz zamanlara yönelik yönetebilirsiniz.

  • Bulut’ta ortak çalışın!

Muayenehanenizdeki veya sağlık kuruluşunuzdaki doktorlar ve çalışanlarla birlikte aynı belge, dosya, evrakların içeriğinde birlikte çalışabilir, birlikte işlemleri sağlayabilirsiniz.

Sağlıkbulut yönetim sürecinde faydalanabileceğiniz bu seçeneklerin yanı sıra hastalarla olan bağınıza da ortak oluyor.

Bu program sayesinde hasta takibinizi detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. Hastalarınıza ait iletişim bilgileri, adres bilgileri hatta özel günlerini, sağlık durumları raporlarını sisteme ekleyerek elinizin altında, tek bir platformda tutabilirsiniz. Özel günlerinde güzel dileklerinizle hasta ve danışanınıza mutluluk aşılamanız sizce de sevindirici olmaz mı? Morali yüksek tutmak sağlığa ulaştıran bir adımdır. 

Yoğun çalışma trafiğini azaltmak adına oldukça hızlı bir şekilde hasta ve danışanlarınıza SMS ve e-posta yoluyla bilgileri iletebilirsiniz. Çalışanlarınızın hastalarla olan e-iletişimini de yine aynı yolla gözlemleyebilirsiniz. En önemlisi zaman ve mekân ayrımı olmadan hasta ve danışanınızla uzaktan ama hızlı ve etkili iletişim sağlayabilmeniz.

Muayenehane ve sağlık kuruluşunuz için finansal yönetimleri de yine Sağlıkbulut aracılığıyla denetim altında tutabilir, yaptığınız giderleri, tahsil ettiğiniz gelirleri tek bir ekran üzerinden takip ederek işletmeniz için ihtiyacınız olan kârlılığı gözlemleyebilir, aynı zamanda finansal durumunuzu grafiksel raporları kullanarak kontrol altında tutabilirsiniz.

Kişisel sağlığınız ve sağlığınızla tüm çabalarıyla ilgilenen çalışanların yaşam trafiğinin sağlığı çok değerli. Günümüzde çözüm odaklı bir platform olarak oluşturulan Sağlıkbulut’la bu değerinizi yükseltmek istiyorsanız www.evobulut.com adresinden ilgili desteğe ulaşabilir, ayrıca programı 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Sağlıklı günler sizinle olsun!

Müşterilerimizin Değerli Yorumları