Müşteri Yönetim Paneli (CRM) Olan VS Olmayan Firmalar!

crm kullanan firmalar

1- CRM kullanan firmalar, müşterilerini daha iyi tanıyabilirler. Hatta o kadar iyi tanırlar ki; tutuğu takımdan sevdiği renge, hoşlandığı müzik türünden doğum gününe kadar onlar hakkında her şeyi bilebilirler. Onların her sevinçli ve özel anında yanlarında olabilirler. CRM kullanmayan firmalar ise maalesef müşterileri ile düzenli bir işleyişe sahip olan ilişkiler kuramazlar.


crm kullanan firmalar


2- CRM kullanan firmalar, müşteri bilgilerine, müşteri için tutulan raporlar, hazırlanan metinler ve tüm içeriklere birkaç tıkla ulaşabilirken CRM kullanmayan firmalar tüm dokümanları için aranmak, endişelenmek, yedekleme telaşına düşmek durumunda kalırlar. Bu ise ciddi bir zaman kaybı ve stres gerekçesi olarak karşımıza çıkar.

3- CRM kullanan firmalar, bütün telefon görüşmelerinin tarihini ve zamanını kimin kiminle görüştüğünü ve görüşmede neler konuşulduğunu bilir. CRM kullanmayan firmalar ise takip edilemeyen ve unutulan görüşmeler ile yoğunluklarından dolayı hatırlayamadıkları bütün işler için ekstra zaman ve emek harcar.


IP Santral


4- CRM kullanan firmalar tüm çalışanlarının müşteriler ile yaptığı e-mail iletişimini tek noktadan yönetebilir ve yönlendirebilir. Ayrıca müşterilerini tahsilat, ödeme vb. durumlarda otomatik e-mail ile bilgilendirebilir. CRM kullanmayan firmalar ise bu süreçlere hâkim olmak ve daha fazla bilgi almak için maalesef ki daha fazla enerji, emek ve zaman harcamak zorunda kalır.


toplu sms


5- CRM kullanan firmalar maillerini ve SMS’lerini hem toplu bir şekilde hem de istediği gün ve saate planlayarak otomatik gönderim işlemi yapabilir. CRM kullanmayan firmalar ise bunun için hem tek tek uğraşmak ve vakit ayırmak zorunda kalır hem de istediği gün ve saate planlayarak otomatik gönderim yapamaz.


Daha fazla vakit kaybetmenin bir anlamı var mı?

Yazılımı Evobulut tarafından geliştirilmiş bir müşteri yönetim paneli ile yaratacağın harikalarla arana mesafe koyma!

müşteri takip programı


Çünkü;

-CRM yazılımımızın bulut yapısı sayesinde görevlerinize, e-maillerinize, randevularınıza, dokümanlarınıza, müşteri bilgilerinize akıllı telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan bağlanabilirsiniz.

– Firmanızdaki teklifleri, sözleşmelerinizi, evraklarınızı ve tüm dosyalarınızı dijitalleştirebilirsiniz. Böylelikle tüm dokümanlarınıza her zaman ve her yerden erişebilirsiniz.

– İş yerinizdeki bilgisayarlara virüs bulaşması, bilgisayarların bozulması, teknik sorunlar ile uğraşmak zorunda kalmadan sadece işinize odaklanın. Bulut yapı sayesinde bu sorunlar tarihe karışıyor.

– CRM Bulut ile firmanızdaki personellerinize görevler atayabilir ve personellerin görevleri yapıp yapmadıklarına göre bildirim, e-mail ve SMS ile otomatik bilgilendirilirsiniz.

– Firmanızdaki çalışanlarınız ile birlikte aynı tekliflerin, siparişlerin, dokümanların, görevlerin üzerinde çalışabilir, sağlıklı bilgi akışı sayesinde hep birlikte doğru kararlar verebilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları