Satış Takibi İle Kârınız Bulutlara Uzansın

Satış Takibi ile Kârınız Bulutlara Uzansın

Şirketinizde müşteri iletişimini de kontrol altında tutmalısınız, yaptığınız satışları da. Teknoloji ile bu sorumluluğu bir yük olmaktan kurtarma imkanına sahipsiniz. Dijital ortam sizlere, müşteri yönetiminden doküman yönetimine uzanan birçok adımla birlikte satış takibi yapma imkânı sunuyor.

Kârlılığı artırabilmek adına satış yönetimini sağlamak son derece önemli. Mevcut müşterilerle satış potansiyelini artırmak, satışı kârlılık sağlayacak müşterilere yönlendirmek ve ödeme risklerini azaltmak satış yönetiminin temel aşamalarıdır. Satış yönetimini sağlayabilmek, müşterileri, onlara ulaşabilecek kanalları, ulaştırılacak ürün ve hizmetleri doğru belirleyebilmeyi gerektiriyor. Peki, bu önemli ve bir o kadar zorlu iş gücünü firmanız adına nasıl kolay hale getirebilirsiniz? Bunlardan biraz bahsedelim.

Satış Takip Programı ve CRM Programı

Satış ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) birbiriyle iç içe olan iki kavramdır. Hazırlanan programlar sayesinde satış aşamalarının bütün detaylarını dijital ortam üzerinden düzenleyip görüntüleyebiliyorsunuz. Çerçeveye en geniş açıdan bakacak olursak, size fayda sağlayacak bir sistemden söz edelim. Bulut sistemi… Birçok işlemi bir arada tek bir kanal üzerinden yapabilmenizi sağlayan donanımlı bir yapıdır. Aynı zamanda sizi tek bir yere sabitlemiyor. Nerede olursanız olun telefon, tablet ya da bilgisayardan bu ağa bağlanabiliyorsunuz.

Ulaşım kolaylığından daha önemli bir husus var elbette, o da size kazandırdıkları.

Hali hazırda yapılmış ve potansiyel satışlarınızı takip ederken inceleme, geliştirme ve devamlılığı sağlama konusunda imkânlar sunuyor. Böylece iş dünyasında hem müşteri hem de firma odaklı ilerleme kaydedebiliyorsunuz.

Müşteri ile olan bağınızı en ince ayrıntısına kadar düzenlemenize imkân tanıdığı için, firma-müşteri ilişkinizde sağlıklı bir boyut kazanmış oluyorsunuz. Dolayısıyla satış kalitenizi de artırabilmeniz mümkün.

Satışbulut programı tüm bu bahsettiğimiz özellikleri içerisinde barındırıyor.

Tekliflerinizi satışa sunmak, bunun takibini sağlamak, değerlendirme yapmak, sonrasında müşteri ile iletişim kurmak ve satışı gerçekleştirmek tek bir noktadan ve profesyonelce yapılabilmekte.

Yine aynı şekilde Satışbulut’un size sunduğu satış modülünü kullanarak web sitenizi Evobulut’a entegre edebilirsiniz. Bu sayede satış sonrası verimliliği takip edebilir, yönetimi geliştirmek adına gerekli tüm unsurlara ulaşabilirsiniz.

Satışı kâra dönüştürmenin en etkili yolu satışı takip etmekten geçer. Disiplinli ve sağlıklı bir oranda artış hedefliyorsanız, hızlı, kolay ve güvenilir yöntemleri ile bulut sistemimiz sizi hedefe ulaştırmak adına oldukça etkili olacaktır.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları