Bulut Yazılımlar ile Evden Çalışmanın Avantajları

yazilimlar-ile-evden-calismanin-avantajlari

Çin’in Wuhan şehrinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 virüsü nedeniyle homeoffice çalışma modeli tüm dünyada hızlıca kabul görmeye başladı. Önceleri sadece belirli sektör ve mesleklerde kullanılan evden çalışma modeli, salgın ve karantinalar nedeniyle neredeyse uygulanabilir tüm sektörlerde kullanılmaya başladı. Pandemi nedeniyle evden çalışma modeline geçen şirketler, sisteme alışma süreçlerinde bazı sıkıntılar yaşamış olsa da genel kanı dünya üzerinde birçok büyük şirketin pandemi sonrasında da evden çalışmaya devam edeceği yönünde. Evden çalışma birçok firma için oldukça yeni bir kavramken bu duruma alışmak ve işlerini kesintisiz devam ettirebilmek için online yazılımlardan faydalanmak da neredeyse bir zorunluluk halini aldı.

Bulut yazılımlar, tüm veri ve belgelerin internet üzerinden erişebilir olmasını ve her ortamdan kolaylıkla ulaşılabilmesini sağlar. Bu durum firmalara, zaman ve mekandan bağımsız, esnek çalışma fırsatı verir. Tüm departmanların evlerinden çalışabilmesine müsaade sağlayan bulut yazılım sistemleri, raporlama ve iletişim gibi firma işleyişinin kilit görevlerinin de evden çalışma durumunda kesintisiz devam ettirilmesini kolaylaştırıyor.

Evden Çalışmada Bulut Yazılımların Avantajları Nelerdir?

  • Tüm belgeler, internet üzerinden, yetki verilen departmanlarca kolaylıkla görüntülenebilir.
  • Departmanlar arası koordinasyon kolaylıkla sağlanarak sürecin kesintisiz olarak devam etmesi sağlanır.
  • Personel ya da departman bazında görev atamaları yapılabilir. Verilen görevler ek telefon görüşmelerine gerek duyulmadan kolaylıkla takip edilebilir.
  • Müşterilerle kurulan tüm iletişim anlık olarak takip edilebilir.
  • Şirket işi evrak trafiği nedeniyle yaşanan yoğunluğun önüne geçilmiş olur.
  • Departmanlar arası iç yazışmalardan kaynaklı gecikmelerin önüne geçilirken, müşterilerin talep ettiği bilgi ya da belgelere anlık olarak ulaşıp hızlı dönüş yapmak mümkün hale gelir. 

Evden Çalışma Sürecinde Hangi Bulut Yazılımlarını Kullanmalısınız?

Firmanızın faaliyet konusuna uygun olarak kullanabileceğiniz birçok bulut yazılımı bulunmaktadır. Ayrıca şirket yapınız ve işleyişinize uygun, firmanıza özel bulut yazılımlar oluşturarak evden çalışma sürecini verimli ve keyifli hale getirmeniz de mümkün. Evden çalışma sürecinde hangi yazılımlar kullanılabilir sorusunun cevabı ise sektöre göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak; Evobulut’un sektörlere özel çeşitlenmiş olan farklı yazılımları ile; CRM Bulut, Ön Muhasebe, Satış Bulut gibi online yazılımlardan ihtiyaçlarınıza uygun olanları kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sektörünüze özel olarak geliştirilen; Sağlık Bulut ya da Avukat Bulut gibi programları da mutlaka değerlendirmelisiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları