Ön Muhasebe Programı ile Hayatınızda Neler Değişecek?

Ön Muhasebe Programı ile Hayatınızda Neler Değişecek?

Ön muhasebe programlarının günümüzdeki etkinliğini göz ardı etmek pek de mümkün değil. Çünkü oldukça önemli avantajları ile karşımıza çıkan bu programlar, adeta bir olmazsa olmaz haline geldi. Peki, hala ön muhasebe programını hayatına dâhil etmemiş olanlardan iseniz, bu karar ile hayatınızda neler değişecek hep birlikte bir göz atmaya ne dersiniz? Ama öncelikle biraz ön muhasebe kavramından söz edelim. Biliyorsunuz ki ön muhasebe, işletmenizin finansal süreçlerini takip etmeyi, kasa, banka hesapları, çek, senet ve stok takibi gibi işlemleri kontrol altına almayı amaçlar. Tüm bu işlemler bir işletme için hayati önem taşır. Hem bir düzene ihtiyaç vardır, hem sıkı takibe, hem de kontrol mekanizmasına…  Peki, tüm bu bilgiler ışığında ön muhasebe programı ile hayatınızda neler değişecek?


Ön muhasebe programı ile hayatımızda değişecekler;

1 – Hayatınızdaki en önemli değişiklik, ön muhasebe süreçlerini cebinizde taşıyabilecek olmanız olabilir. Çünkü artık bulut teknolojisi var. İşletmenizin tüm finansal süreçlerini, internet ağına bağlanarak bulut sistemi aracılığı ile yönetebilir, kaydedebilirsiniz. Bu özellik, geleneksel ön muhasebe programlarının bir seviye daha iletiye taşınmasını sağlıyor. Böylece dosyaları evde unuttum derdi yok ya da onca belgeyi yanınızda taşıma sıkıntısı yok. Her bir veri, karşılaştırma ve analiz yapma imkânı tanıyan yapısı ile bilgisayarınızda. İhtiyacınız olan ise sadece erişim sağlayabileceğiniz bir hesap, bir de internet ağı.


2 – Ön muhasebe programları, size ciddi anlamda tasarruf ettirebilir. Hem maddi olarak, hem de zamansal olarak. Şöyle ki; ön muhasebe programlarının her detayı kayıt altında tutuyor olması ve bu bilgilere kolayca erişilebilmesi, hatalı ya da eksik kayıt yapmayı engeller. Bu durumda ise oluşabilecek maddi zararlar engellenmiş olur. Diğer taraftan iş gücü ve zaman açısından baktığımızda, tüm bu işlemleri hatasız bir şekilde kontrol altında tutmak zaman tasarrufu yapmamızı sağlar. Hem bilgileri güncel tutabiliriz, hem de daha az zaman harcamış oluruz. Oluşabilecek maddi külfetlerden de korunduğumuz için, çok daha verimli bir çalışma gerçekleştirebiliriz.


3 – Ön muhasebe programı, bulut tabanlı bir hizmet olarak her zaman verilere kolayca ulaşmayı sağlıyor demiştik. Bu konunun bir de destek hizmeti kısmı var. Yani ön muhasebe programını kullanırken oluşabilecek her türlü sorunda sınırsız bir destek hizmeti alabilirsiniz. Bu sayede de en kısa sürede sorunun çözülmesi mümkün olur ve zararlar da minimuma indirilmiş olur. Kısacası olası aksiliklere karşı iyi bir koruma elde eder, olası sorunların en hızlı şekilde çözümlenmesi sağlanır. Bu destek hizmeti, ön muhasebe programı ile hayatınızdaki değişikliklerin ne kadar da olumlu olduğunu gözler önüne serecektir. Daha az zarara uğramak, daha fazla kazanç demektir!


4 – Son olarak bu konuya bir de güvenlik açısından bakmak gerek. Çünkü işletmemizin veri güvenliği hayati konulardan biridir. Hele de finansal bilgilerden söz ediyorsak, konu son derece ciddi… Geleneksel ön muhasebe programlarına baktığımızda aslında güvenlik kısmı bir tık daha düşük seviyededir. Çünkü verilerin kopyalanması mümkün olabilir. Virüslere karşı oldukça savunmasızdır. Ancak bulut tabanlı bir ön muhasebe programında, erişim yetkilendirme ile verilere sadece izin verilen kişiler ulaşabilir. Kullanıcı adı ve şifre ile veriler korunur. Siz ise içiniz rahat bir şekilde işletmenizin finansal kaydını tutmaya devam edebilirsiniz. İşletmenizi bir adım daha öteye taşımak, gelişimini hızlandırmak ve daha verimli bir iş süreci sağlamak için siz de hayatınızda böyle bir değişiklik yapmalısınız. Bulut tabanlı ön muhasebe programı, Evobulut kalitesi ile parmaklarınızın ucunda. Hala bu yeniliğe sahip olmak için harekete geçmediniz mi?

Müşterilerimizin Değerli Yorumları