Personel Takip Programı Kullanmanın Avantajları

Personel Takip Programı Kullanmanın Avantajları

Personel takip programı veya personel takip sistemi olarak da adlandırılan “Online Personel Takip Programları” çalışanların kişisel bilgilerini, maaş takibini, izin işlemlerini vb. işlemleri takip etmekte sizlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Personel takip programları yöneticilerin personellerine ait gün içinde yapmış oldukları rutin çalışmalarını ve saatlerini takip etmelerine yardımcı olmaktadır.

Personel takip programı ile çalışanlarınızı personel kayıt ekranı yardımıyla kayıt edebilirsiniz. Kaydetmiş olduğunuz çalışanlarınızı program içerisinde hızlı ve pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

* Personellerinizi kayıt edebilirsiniz: Personel takip programı yardımıyla çalışanlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde programa kayıt edebilirsiniz. Çalışanlarınızın temel bilgilerini, nüfus bilgilerini, adres bilgilerini, e-posta bilgilerini tutabilirsiniz. Tutmuş olduğunuz bilgiler yardımı ile program içerisinde filtreleme işlemi yaparak çalışanlarınızın bilgilerine pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Örneğin; bir personelinizin adına ya da ssk nosuna göre sorgulama yapabilirsiniz. Böylelikle yüzlerce kaydın içerisinden size kolaylıkla ulaşmak istediğiniz personelin kaydını açacaktır. Böylelikle sizler de ulaşmak istediğiniz bilgilere kolaylıkla erişebilirsiniz.

* Personellerinizin listesini csv export özelliği ile dışarı aktarabilirsiniz: Çalışanlarınızı programa kayıt ettikten sonra her personele ait olan bir personel kartı oluşturmuş olursunuz. Personellerinizin listesine bazı durumlarda ihtiyaç duyabilmektesiniz. Tam da bu noktada personel takip programının “Csv Export” özelliği devreye girmektedir. Csv export (csv olarak dışarı aktarma) özelliği yardımı ile personel listenizi dışarı aktarabilirsiniz. Aktarmış olduğunuz liste yardımı ile personelleriniz ile ilgili birçok analiz yapabilirsiniz.

* Doküman Yönetim Sistemi İle Personele Ait Dokümanları Ekleyebilirsiniz: Personel takip programının “Doküman Yönetim Sistemi” modülü yardımı ile çalışanlarınıza ait tüm dokümanları ekleyebilirsiniz. Örneğin; bir personelinizin işe giriş belgesini, nüfus cüzdanı fotokopisini, vesikalık fotoğrafını saklayabilirsiniz. Personelinizle ilgili olarak herhangi bir dokümana ulaşmak istediğinizde doküman sistemi size büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Doküman yönetim sisteminin profesyonel filtreleme sistemi ile birlikte kaydetmiş olduğunuz dokümanlarınızı ismine göre aratarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca personel kayıtları içerisinde yer alan “Doküman Yönetimi” sekmesi yardımı ile personellerinize ait olan dokümanları buradan da kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Eklemiş olduğunuz dokümanlar direkt personel kartına bağlanacaktır. Personel kişi kartları yardımı ile çalışanlarınızın tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

* Personellerinizin İzin Takibini Yapabilirsiniz: Personel takibini sağlarken en önemli noktalardan biri de izin işlemleridir. Personellerinizin hangi tarih aralığında izinli olduğunu, kaç gün izin kullandığını, hangi izin türünden yararlandığını personel takip programı yardımıyla an an takip edebilirsiniz. Personellerinizin izinlerinin türlerini (yıllık izin, haftalık izin, raporlu) program yardımıyla tanımlayabilirsiniz. Belirlenen izin türlerine göre personellerinizin izin işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Personel takip programının izin işlemleri modülü sayesinde yıllık izin hakediş bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Personel takip programı personelin işe giriş tarihinden itibaren çalışanların izin hakedişlerini hesaplamaktadır. Kullanmış oldukları izinleri gün bazında hesaplayarak toplam izin süresinden düşmektedir. Böylelikle hangi personel kaç gün izin haketmiş, kaç gün izin kullanmış, yıl içinde kullanılabilecek izin süresi ne kadar bunlarla ilgili olarak ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

* Personellerinizin İzin Belgelerini Yazdırabilirsiniz: İzin işlemleri modülü yardımı ile personellerinizin izin takibini yapabileceğinizden bahsetmiştik. Peki personellerinize ait olan izin belgelerinizi nasıl yazdırabilirsiniz ? Personel takip programının “Şablon Seçenekleri” özelliği yardımı ile çalışanlara ait olan personel izin belgelerini pratik bir şekilde yazdırabilirsiniz. Rapor tasarımı ile birlikte izin belgelerinin tasarımını kendinize uygun olarak düzenleyebilirsiniz. 

Böylelikle personelin adının soyadının, iznin başlangıç ve bitiş tarihinin, izin süresi ve izin sebebinin yer aldığı belgeyi çıktı olarak alıp personellerinize verebilirsiniz.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları