Muhasebe Ofisinizi Eve Taşıyın!

Muhasebe Ofisinizi Eve Taşıyın!

Şirketinizin ön muhasebe departmanı, günlük kasa işlemleri başta olmak üzere birçok önemli mali veriyi işleyen ve iş yoğunluğu yüksek olan bir birimdir. Yaşanan küresel salgın nedeniyle, hafta sonları kısıtlamaları ve çalışma süreleri ile ilgili getirilen kısıtlar, tüm departmanların evden çalışmasını gerekli kılmıştır. Muhasebe departmanı ise, evrak yoğunluğu nedeniyle ofis dışında işlem yapmanın en zor olduğu departmanlar arasında yer alır.

Online Ön Muhasebe Programı Evden Çalışmayı Nasıl Sağlar?

Ön muhasebe programı, bulut sistemi üzerinden işlem yapılabilen online bir programdır. Ofis içerisinde ya da dışında, internetin olduğu her ortamda işlem yapmak mümkündür. Günlük fiş, fatura ve belgeler dijitalleştirilerek ön muhasebe programına kaydedilebilir. Bu sayede, hem muhasebe departmanında çalışan yetkili personelinizin hem de ilgili yöneticilerin ulaşması sağlanır. Günlük olarak yapılan işlemler görüntülenebilirken, geriye dönük rapor oluşturulması da mümkündür. Kasa bakiye toplantıları yapılmasına gerek olmadan gün sonu mutabakatları ilgililer tarafından görüntülenebilir. Bu sayede, pandemi sürecinde evden çalışmaya geçen firmalarda, muhasebe her an güncel bilgiye sahip olabilir.

Ön muhasebe programı kullanarak;

  • Gerekli belge ve bilgileri dijitalleştirerek muhasebe departmanına program üzerinden mesaj olarak iletebilirsiniz.
  • Ödeme talimatlarınızı ve fatura ödemelerini kendinize alarm olarak kaydedip hatırlatabilirsiniz.
  • Banka ve kasa hareketlerini, ofis içerisinde ya da dışında her ortamda kolayca işleyerek güncel olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Ön muhasebe personelinize görev atayabilir ve görevlerini takip edebilirsiniz.
  • Gün sonu kasa ve banka mutabakatını görüntüleyebilir ve tüm banka hesap durumlarını kolaylıkla takip edebilirsiniz.
  • Bulut tabanlı sistem sayesinde, tüm resmi evrak ve faturalarınızı güvenli ve yedekli bir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Departmanlar arası iletişim sağlayabilir ve mail trafiğini geçmişe dönük olarak görüntüleyebilirsiniz.
  • Dilediğiniz çalışanlara; görüntüleme ya da değiştirme yetkisi vererek programı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Kısa çalışma sistemine geçen firmalarda, online olarak takip edilen ön muhasebe programı: işlerin aksamadan sürdürülmesini sağlar. Evrak ve fatura işlemlerinin birikmeden yapılmasını kolaylaştırır. Müşteri faturalarının zamanında oluşturulması ve iletilmesine olanak verir. Bu sayede iş akışınız uzaktan çalışmalarda hiçbir şekilde aksamadan sürdürülmüş olur.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları