Şimdi İnternet Neredeyse Muayenehaneniz de Orada! Taşınabilir Muayenehane Yaptık!

İnternet Neredeyse Sağlık Bulut ile Muayenehaneniz de Orada!

Muayenehaneniz var ve idare işleri çok mu zaman alıyor? Kâğıtlar, belgeler, dosyalar birike birike gözünüzde büyüyor bir de değil mi? Endişelenmeyin. Sizleri bu hengâmeden kurtarabilecek bir çözüm ürettik. Sağlık Bulut’tan bahsediyoruz!

Nedir bu Sağlık Bulut?

Sağlık Bulut; muayenehanenize hizmet vermek amaçlı kurulmuş bir yönetim yazılımı ve programıdır.

Bir nevi dijital muayenehane ve online hasta takip programı.

Günümüzde dijital dünyanın bize sunduğu fırsatlara ayak uydurmak kaçınılmaz. Günlük sosyal aktivitelerimizi çoktan dijitale uyarladık bile, neden iş dünyasında da aynısını yapmayalım?

Gittiğiniz her yerde, istediğiniz cihazdan kullanabileceğiniz ve muayenehanenize ait randevuları, gelen hastaların takibini, hasta ve danışanlara yapılan işlemleri ve daha birçoğunu muayenehanenize gitmeden yapabilmenizi sağlayan bir bulut sistemi harikası.

Sağlık sektöründe çalışanların ekstra zamanını alan, yönetim ve idare konusunda ne kadar işlem varsa hepsini daha da kolay hale getiriyoruz. Üstelik sağlık kuruluşunuzdaki çalışan ve doktorlarınızla ortak bir dijital ortamda çalışma seçeneği sunuyoruz. Birlikte aynı dosya, doküman ve evrakların üzerinde çalışarak işlemlerinize daha sağlıklı bir yöntem kazandırabilirsiniz.

Finansal Yönetimi de Dijitalleştirin!

Finansal alanda da sunduğu hizmetlerle yüzünüzü güldürecek Sağlık Bulut ile muayenehanenizdeki tüm finansal işlemleri detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Gider ve gelirlerin kontrolünü tek bir noktadan, düzenli ve pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Çalışanlarınıza kasa tanımlaması yaparak adlarına gerçekleştirilen para hareketlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Muayenehanenizin durumunu grafikler aracılığıyla takip ederek raporlarınızı en güvenilir haliyle oluşturabilirsiniz.

Böylece yapmış olduğunuz takip ve müdahalelerle sağlık kuruluşunuzun kârlılık oranını izleyebilir, gelişmesi için yapılabilecekleri eskiye göre daha kolay yollardan belirleyebilirsiniz.

En temelde; siz hasta ve danışanlarınıza güvenilir ve etkili sağlık hizmeti sunarken, Sağlık Bulut da sizlere muayenehanenizi güvenilir ve etkili bir ortama dönüştürmenin imkânlarını sağlamak için hizmet sunmaktadır.

Çözüm Ortağınız Sağlık Bulut!

Günümüzde çözüm odaklı bir platform olarak oluşturulan Sağlık Bulut’a kayıt olarak sağlık sektöründeki pozisyonunuzu daha da güçlendirin. Basit, hızlı, güvenilir ve de pratik olan bu oluşumdan faydalanmak istiyorsanız; www.evobulut.com adresinden ilgili desteğe ulaşabilir, ayrıca programı 14 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz. Sağlıklı günler sizinle olsun. 🙂

Müşterilerimizin Değerli Yorumları